Din nou acasă – KRISTIN HANNAH

Madelaine Hillyard este un chirurg cardiolog de renume mondial, aflată la apogeul carierei. Viața ei personală este însă mult mai puțin reușită. Mamă singură, iubitoare, dar suprasolicitată, se ceartă în permanență cu fiica ei adolescentă.
La șaisprezece ani, Lina este dezorientată, furioasă și se înstrăinează rapid de mama ei, devenind o rebelă disperată să îl găsească pe tatăl care a plecat înainte ca ea să se nască.
Ca lucrurile să complice și mai mult, în viața lui Madelaine se găsesc frații DeMarco, care sunt foarte diferiți: în timp ce preotul Francis DeMarco este întotdeauna gata să dea o mână de ajutor, fratele său, Angel, și-a asumat de mult timp rolul de băiat rău. Cu ani în urmă, Angel a abandonat-o pe Madelaine – și rolul de tată pentru fiica lor – pentru a pleca în căutarea faimei și a averii. Plecarea lui a lăsat-o pe Madelaine devastată, dar acum el reapare și caută ajutor chiar de la oamenii pe care i-a trădat – de această dată ca pacient aflat în stare gravă.
O poveste tandră, frumos scrisă, despre dezvoltarea emoțională, iertare și posibilitatea ca miracolele să se întâmple. Publishers Weekly
Disponibilitatea titlului poate fi consultată aici: