Calea Sufletului – Ana Maria Ducuţă

„Calea Sufletului” este cea de-a patra carte scrisă de Dr. Ana Maria Ducuţă, și reprezintă o continuare a cărții „Drumul către noi”, publicată în 2020. După ce a cercetat și studiat în teza sa de doctorat în istorie mecanismele de funcționare ale minții și sufletului(așa cum sunt ele prezentate de psihologii experimentaliști de la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea), Ana a continuat să caute răspunsul în fizica şi psihologia cuantică, precum şi filosofia antică orientală despre cum funcționează acest suflet? Avem cu toții suflet?De ce este el important?
Cartea este o călătorie spre centrul ființei noastre, în miezul emoției și gândului de unde sufletul își ia seva, și încearcă să răspundă eternei căutări a acelui ceva pe care îl vrem în viața noastră, dar nu știm cum să îl identificăm și de unde să îl luăm.
De ce să mergem pe „Calea sufletului”? Pentru că de pe orice alt drum am porni, ajungem tot pe drumul cu prioritate și sens unic: Calea Sufletului nostru, motivul existenței noastre, bucuria cea mai de preț și singura experimentare a eternității pe care o avem în viața trecătoare, dar eternă atunci când…e cu şi despre suflet.

Disponibilitatea titlului poate fi consultată aici: